ORANGE IS THE NEW BLACK SEIZOEN 2

 

Het is nog even wachten op het tweede seizoen van Orange is the new black. Op 6 juni zet Netflix  alle afleveringen van het nieuwe seizoen tegelijkertijd online. Dat wordt een weekendje genieten van Piper, Alex, Crazy Eyes en de andere inmates.

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Piper Kerman, die een jaar in een vrouwengevangenis zat voor het smokkelen van geld voor een drugsbende.  Een misdaad die ze jaren geleden pleegde met haar vriendin Alex.

Wanneer Piper verloofd is en en ze haar leven op de rit heeft, moet ze haar daad opbiechten aan haar verloofde, om haar straf te ondergaan. Hun relatie lijkt hier tegen bestand, totdat Piper haar ex-vriendin Alex in de gevangenis treft. Piper krijgt het moeilijk om een leven in detentie op te bouwen en contact te blijven houden met het leven buiten de gevangenis.

Voor wie de serie nog niet kent, kijk seizoen 1. Of anders lees het boek, helaas alleen in de Engelse versie verkrijgbaar.