ESSENCE NAIL POLISH CORRECTOR PEN

essence studio nails nail polish corrector pen review

 
 

Super handig, dat is deze Nail Polish Corrector Pen van Essence. Ben je niet zo handig in je nagels lakken en zijn je nagelriemen ook vaak voorzien van een nieuw kleurtje na een lakbeurt, dan is het makkelijk te corrigeren met deze Essence pen.

Lakken met je schrijfhand gaat vaak een stuk beter dan met je andere hand. Ik ben rechts, dus mijn linkerhand ziet er na het lakken goed uit, maar mijn linkerhand, dat is andere koek. Regelmatig schiet ik net even uit en zijn mijn nagels een beetje breder of de nagelriemen hebben ook een kleurtje gekregen.

De Nail Polish Corrector Pen van Essence is een handig hulpmiddeltje om uitschieters weg te werken. De pen bevat nagelremover zonder aceton, dus niet zo agressief voor je huid en nagels. Er zitten bestandsdelen in de pen die verzachtend werken zoals jojoba-olie.
Het witte stiftje aan de kop van pen zuigt de remover op zonder dat het te nat wordt. Het gevolg is een puntige en stevige pen waarmee je vrij nauwkeurig kunt werken en zonder pluisjes overbodige nagellak kunt verwijderen.Aan het eind van de pen zit een doorzichtig dopje dat je eraf kunt halen. In het dopje vind je nieuwe stiftjes. Het vervangen van een stiftje is heel gemakkelijk. Je verwijdert de oude door er gewoon even aan te trekken en je duwt het nieuwe stiftje op zijn plek en klaar is de corrector pen.
Handige tip: maak na gebruik het puntje even schoon door overvloedige nagellak op een tissue te wrijven. Ik heb deze pen al langer dan een jaar en het werkt nog steeds perfect.
Op Beauty Bits Blog las ik nog een andere tip: zij dipt het stift als ie te droog is in een beetje aceton.

De Essence Nail Polish Corrector Pen is verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister. Deze handy-pen kost € 2,79.

Welk nagellak product is jouw favoriet en budget-vriendelijk?