TIP VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR L’ORÉAL ELVIVE TOTAL REPAIR 5 MASKER

Loreal total repair haar serum review haar zonder knopen zacht glanzend haar droog haar beste haarmasker

 

Ziet jouw haar er na het wassen ook uit als een oud en leegstaand vogelnestje? Nou, dat van mij wel.

L’Oréal Elvive Total Repair 5 Masker is mijn redding en maakt mijn haar weer glanzend.

Mijn haar is na de laatste verfbeurt nu wel zomerproof, veel highlights, maar daardoor nu ook een stuk droger. Het is ‘s ochtends een ramp om het door te kammen of te borstelen. Vandaar de zoektocht naar een goed en betaalbaar product dat mijn haar zacht en glanzend maakt.

Het Total Repair 5 masker van L’Oréal belooft voor 5 problemen een oplossing te bieden en het volledige herstel van beschadigd haar. Het masker herstelt de structuur, veerkracht en vitaliteit en zorgt voor een zijdeachtig gevoel en gezonde glans. Het masker is volgens L’Oréal verrijkt met een herstellend serum met Keratine AA en Ceramide dat een diepgaande verzorging biedt dankzij de rijke en smeltende textuur.

Loreal total repair haar serum review haar zonder knopen zacht glanzend haar droog haar beste haarmasker
Over de structuur en de vitaliteit van het haar kan ik niet echt oordelen, wel merk ik dat na gebruik mijn haar super zacht en glanzend is. Ook gaat het kammen een stuk makkelijker. Er zitten minder klitten in, waardoor het haar minder snel af kan breken wanneer je het kamt.
Het haar wordt gedurende de dag niet slap of vettig en blijft er glanzend uitzien.

Het masker verdeel je gelijkmatig over je gewassen en handdoekdroog haar. Je laat het 3 minuten inwerken en daarna kun je het uitspoelen.  De geur van het masker is heel lekker, alsof je net van de kapper komt.

Naast dit masker, biedt L’Oréal ook nog een Total Repair 5 shampoo, cremespoeling, een 1 minuut masker en een ontwarrende spray aan. De shampoo en cremespoeling ga ik zeker nog proberen.

Het masker kost ongeveer 7 euro en is te koop bij de meeste drogisterijen.

Bij Trekpleister kun je t/m 13 april twee L’Oréal producten kopen voor 5 euro. Ik denk niet dat deze aanbieding voor het masker geldt.
Bij Kruidvat ontvang je bij aankoop van twee L’Oréal producten een gratis entreekaartje voor een pretpark, t.w.v. 19 euro.

Heb jij Total Repair al eens gebruikt of gebruik je producten van een ander merk?