ONTSPANNEN MET YLANG YLANG VAN THERME

 

Ylang Ylang is een bloem afkomstig van de Fillipijnen en ruikt heerlijk. Therme stopte het in verschillende potjes en tubes en ik probeerde de bodyscrub, showergel en de bodybutter.

Door een proefmonstertje van Douglas ontdekte ik de geur Ylang Ylang. Deze geur wordt gehaald uit de bloem Ylang Ylang, die vooral op de Fillipijnen voorkomt. De Ylang Ylang wordt ook wel de parfumboom genoemd en betekent; “de bloem der bloemen”. De geur die uit de Ylang Ylang gehaald wordt is echt heerlijk.

Douglas heeft een eigen merk Ylang Ylang showergel en bodylotion. Beiden kosten € 9,95 voor 200ml. Op zoek naar de Douglas showergel ontdekte ik veel meer producten met deze geur.

Ik heb last van een droge en ruwe huid, met name op mijn benen. Ik besloot daarom de bodyscrub, showergel en de bodybutter van Therme uit te proberen.

De bodyscrub van Therme kost € 3,95. Dat de geur lekker is, is denk ik nu wel duidelijk :). De scrub bevat zout uit de Dode Zee en mineralen. De korrels zijn niet grof en maken je huid zacht. Ook wordt mijn huid niet droog door het gebruik van deze scrub.

Therme claimt dat je bij regelmatig gebruik van de scrub snellere en egaler bruin wordt. De scrub stimuleert volgens Therme de doorbloeding waardoor het stofwisselingsproces wordt verbeterd.

De showergel is heerlijk. De geur ontspant en is niet te zwaar. De geur blijf je na het douchen subtiel ruiken. De showergel bevat geen zeep.De showergel van Therme kost € 4,29 voor 200ml.

Wil je de volledige Ylang Ylang-belevenis, dan is er ook nog een body butter.

De butter smeert heel makkelijk uit, terwijl de substantie wel een echte butter is. Er blijft geen vettig laagje achter op de huid.

De bodybutter bevat sheabutter en de vitamines A, D, E en F, die zorgen voor hydratatie en het voeden van de huid.

De bodybutter van Therme kost € 8,49.

Mijn huid voelt na het gebruik van de scrub, de showergel en de bodybutter super-zacht aan en de geur blijft op mijn huid hangen. Ik merk dat mijn huid minder droog is geworden, ik krab daardoor minder en voorkom zo nieuwe wondjes en oude wondjes krijgen de tijd om te helen.

De Therme bad- en doucheproducten zijn de moeite waard om te proberen, vooral als je last hebt van een droge huid en helemaal als je van een subtiel en ontspannende bloemengeur houdt. Therme wordt o.m. verkocht bij Douglas en Kruidvat.

Welke producten gebruik jij voor een pamper-moment?