REVIEW AVEDA DRY REMEDY DAILY MOISTERIZING OIL

aveda dry remedy daily moisturizing oil review droog haar oplossing glanzend glossy hair solution review

 

Een beetje prijzig, voor zo’n klein flesje, maar zeer effectief. Dat geldt allemaal voor Aveda Dry Remedy daily moisturizing oil.  De leave-in treatment zorgt voor zacht en glanzend haar zonder het te verzwaren.

Highlights en blonderen is een aanslag op je haar.  Je haar wordt droger en je moet het echt goed verzorgen om je haar mooi en gezond te houden. Aveda heeft een complete Dry Remedy-lijn met shampoo, conditioner, masker en daily moisterizing oil, voor het meest droge en broos haar. Ik probeerde de leave-in haarolie uit.

De Dry Remedy daily moisturizing oil kun je gebruiken op nat en droog haar. Je druppelt 2 tot 4 druppels olie in je handpalmen en masseert dat halverwege je haar tot aan de punten.  Deze olie spoel je niet uit. Aveda claimt dat de olie direct voor zichtbaar zacht en glanzend haar zorgt en… dat klopt.

Ik gebruik de olie  op zowel nat als droog haar. Na het wassen breng ik twee druppels aan in mijn haar om het vervolgens te föhnen. Op droog haar breng ik niet meer dan twee druppeltjes aan, dat is echt voldoende voor een goed effect. Ik heb trouwens halflang haar, dat op een bad-hair-day pluizig is en altijd droog is in de punten.

aveda dry remedy daily moisturizing oil review droog haar oplossing glanzend glossy hair solution 1Aveda Dry Remedy daily moisterizing oil zorgt er voor dat mijn haar er niet meer pluizig uit ziet en geeft het glans. Wanneer je last hebt van statisch haar, dan raad ik ook zeker aan om deze olie van Aveda te proberen.
Zoals alle producten van Aveda, bestaat de olie uit alleen natuurlijke producten die met name uit planten worden gewonnen. Bovenaan de ingrediëntenlijst staat zonnebloemolie en daarnaast bevat het ook nog olijf- en Burityolie en Granaatappelolie of extract. De geur van de olie is aangenaam.

aveda dry remedy daily moisturizing oil review droog haar oplossing glanzend glossy hair solution review

Aveda Dry Remedy daily moisterizing oil zit in een klein flesje van 30 ml. Je doet lang met deze olie omdat je er maar weinig van aan hoeft te brengen.
Bij de webshop Labanne kun je Aveda-producten met korting kopen. Labanne verkoopt de Aveda Dry Remedy daily moisterizing oil voor € 26,55.  Ook bieden ze een voordeelpakket aan met de complete lijn van Aveda Dry Remedy, je ontvangt 15% korting bij aanschaf van dat pakket.

Deze post is niet gesponsord, helaas:)