ROOD, RODER, ROODST

 

De eerste nagellakswatches op SWAP! Uit mijn “mega” nagellakcollectie, zo’n 30 flesjes:) ga ik de komende tijd mijn favorieten per kleurgroep met jullie delen. De kick off is voor de kleur… rood.

Rimmel 430 Coralicous

De lichtste kleur rood in mijn top 3 is het Rimmel lakje 430 Coralicous. Het is een licht koraalachtige kleur rood. Op de foto is dat niet zo goed te zien. Deze kleur is perfect voor de zomer. Helaas dekt deze lak niet in 1 keer. Voor een echt dekkend resultaat moet je het twee en het liefst drie keer aanbrengen. Je hoeft niet lang te wachten met het opnieuw aanbrengen van de lak omdat het de 60 seconds dry versie is van Rimmel. Deze lak droogt snel en helemaal wanneer je een top coat aanbrengt.

Tip: gebruik Sech Vite Dry Fast Top Coat. Klik hier voor een review.

nagellak swatches rimmel essie long stem roses coralicious, ready aim paint review
Rimmel: Coralicious

Roder

Iets donkerder van kleur is Essie 148 Long Stem Roses. Deze lak dekt in 1 keer. Het is een mooie draagbare kleur, is wat pink van kleur, met een heel licht metallic/glinsterend effect. Dit is één van de nagellakjes die ik  kocht ik in New York. 
nagellak swatches rimmel essie long stem roses coralicious, ready aim paint review
Essie: Long Stem Roses

 Roodst

De meest rode nagellak is de Rimmel 315 Ready, Aim. Paint. Dit is een echt rood “mantelpak” lakje. Het is ook de meest opvallende kleur uit mijn rood-top 3. Deze lak dekt beter dan Coralicious van Rimmel. Het is ook een 60 seconds dry versie. Wanneer je het twee keer aanbrengt, heb je mooi in het oogspringende nagels.
nagellak swatches rimmel essie long stem roses coralicious, ready aim paint review
Rimmel: Ready, Aim, Paint
De nagellak van Rimmel en Essie zijn vrijwel gelijkwaardig van kwaliteit. Persoonlijk vind ik het kwastje van Rimmel wat fijner werken omdat het wat breder is. Maar dat verschil is minimaal. De lak van Essie heeft een betere dekking, 1 laagje voldoet.
nagellak swatches rimmel essie long stem roses coralicious, ready aim paint review
Wat is jouw favoriete nagellak?