SOAP & GLORY BUDGET BRONZER FAVORIET VAN ENGELSE BLOGGERS

Soap and Glory Solar powder SOAP & GLORY BUDGET BRONZER FAVORIET VAN ENGELSE BLOGGERS review swatch

 
 

Lily Pebbles made me do it, het kopen van deze bronzer van Soap & Glory. Lily Pebbles is een Engelse blogger en You Tuber waar ik regelmatig naar kijk. Zij adviseerde de Solar Powder van Soap & Glory als mooie budget bronzer en en inderdaad de bronzer verdween in mijn mandje.

Als je nog nooit van Soap & Glory heb gehoord, is een cosmeticamerk dat verkrijgbaar is bij Amerikaanse, Engelse en Duitse drogisterijen en is vooral bekend om de Sexy Mother Pucker Gloss Sticks. Ben je in Engeland check dan zeker bij Boots of Superdrug dit merk.
De Archery Brow schijnt een goede dupe te zijn voor de Anastacia Brow Wiz, de lipstick en potloden zijn zeker de moeite waard en de gezichtspoeder One Heck of a Blot zou ook heel goed zijn. De prijzen liggen allemaal zo rond de 10 pond.

Soap and Glory Solar powder SOAP & GLORY BUDGET BRONZER FAVORIET VAN ENGELSE BLOGGERS review swatch 2

Bij de bath en body producten vind je handige mini’s en giftsets. Natuurlijk liggen daar ook de grotere verpakkingen, maar ik weet niet of dat nog in je koffer past:)

De Solar Powder is verpakt in een kartonnen doosje en is voorzien van een handig spiegeltje. De verpakking ziet er mooi uit, maar is niet de meest beste manier voor een product dat je misschien alle dag gebruikt of mee wilt nemen. Vooral het dekseltje zal het dan niet zo lang volhouden.

Soap and Glory Solar powder SOAP & GLORY BUDGET BRONZER FAVORIET VAN ENGELSE BLOGGERS review swatch

De bronzer is echt heel mooi, vooral voor de lichtere huidskleur. Het bestaat uit een donkere matte kleur en een lichtere glanzende kleur, de kleuren zorgen samen voor een mooi sun-kissed effect. Sommigen gebruiken de donkere kleur om mee te contouren, ik moet zeggen dat ik dat nog niet geprobeerd heb, omdat ik contouren nog vrij lastig vind. Maar het lijkt me inderdaad een mooie kleur om een niet opvallende schaduw aan te brengen.

Soap and Glory Solar powder SOAP & GLORY BUDGET BRONZER FAVORIET VAN ENGELSE BLOGGERS review swatch

De bronzer is goed op te bouwen en dat is vooral handig als je nog niet zo ervaren bent in het aanbrengen van een zomerse gloed.

Het merk Soap & Glory is in Engeland verkrijgbaar bij Superdrug en Boots. De Solar Powder kostte 11 pond.

Heb jij al eens iets van Soap & Glory geprobeerd?