REVIEW AVEDA HAND RELIEF

Aveda hand relief ingredients ingredienten zachte handen oplossing solution soft hands non sticky niet plakkerig handcreme review

 

Aveda is een merk dat met name bekend is om zijn haarproducten op basis van plantenextracten. Maar Aveda heeft ook een perfect handcrème.

Ik heb last van ruwe handen en in de winter heb ik zelfs kloofjes op mijn vingers. Voor het slapen gaan smeer ik mijn handen regelmatig in met uienzalf, dat helpt goed tegen diepe kloofjes. Overdag gebruik ik Aveda Hand Relief Crème. Deze crème verzorgt mijn handen goed en laat geen vettig laagje achter.

Ik voel mijn handen zacht worden na gebruik. Ik heb vele crèmes uitgeprobeerd, maar de Aveda crème is mijn favoriet.
De geur van de crème is fris en licht en na een insmeersessie, wordt niet alles wat ik aanpak vettig.
Aveda zegt zelf over de crème dat het een hydraterende werking heeft waardoor ruwe handen weer soepel en zacht worden.

Aveda hand relief ingredients ingredienten zachte handen oplossing solution soft hands non sticky niet plakkerig handcreme review

De crème is niet goedkoop, ik betaalde iets meer dan 30 euro voor een tube van 140ml. Dit is een speciale uitgave waarmee je Pink Ribbon steunt.

De tubes zijn ook verkrijgbaar in een 40ml en een 125ml versie. Prijzen variëren van ca. 10 euro tot 30 euro.

Je kunt Aveda producten kopen bij verschillende Aveda salons en spa’s. Online bieden diverse webshops de crème aan. Bij sommige salons is het verzenden bij bestellingen boven de 40 euro gratis.