NAIL SAVIOUR SALLY HANSEN MAXIMUM STRENGTH

sally hansen maximum strength stronger nails in 1 week sterke nagels in 1 week review swatch

 

Sally Hansen Maximum Strength is een wondermiddeltje om je nagels sterker en mooier te maken. Het roze goedje maakt je nagels sterker voor ‘a good nailday”!

Tijdens de 1+1 gratis actie van het Kruidvat kocht de Sally Hansen Maximum Strength. Lakjes van Sally Hansen bezit ik nog niet, wel de de top coat en die bevalt prima. Klik hier voor de review.

Wanneer mijn nagels langer worden, worden ze zwakker. Ze breken en scheuren snel en worden minder hard. Om toch 10 mooi gelakte vingers te hebben, plak ik weleens een nepnagel op de kortere nagels. Even ziet dat er mooi uit.

Ik merkte dat het gebruik van nepnagels niet veel goeds deed voor mijn echte nagels. Mijn nagels werden dunner en ik kreeg scheurtjes in de bovenlaag van mijn nagels, ze leken wel te vervellen, het zag eruit als chippende nagellak.  En ja, een fotootje was handig geweest, helaas:)
Nou mijn ” no so good naildays” was de reden om een Sally Hansen Maximum Strenght te kopen.

Sally Hansen Maximum Strength

belooft sterkere nagels binnen een week.

NAIL SAVIOUR SALLY HANSEN MAXIMUM STRENGTH review chippende nagels zwakke sterke nagels nagel redding

 

Maximum Strength breng je om de dag aan op je nagels. Wanneer je 1 laagje aanbrengt je, zie je een licht rozig transparant laagje op je nagels verschijnen. Bij een volgend laagje blijft de lak niet transparant en kun je een roze laagje op je nagels zien zitten. Niet hinderlijk hoor!

Je kan alleen Maximum Strength aanbrengen op je nagels, maar je kan ook een gekleurde nagellak erover aanbrengen of een topcoat.
Ik gebruik een topcoat, want Maximum Strength chipt. De topcoat voorkomt dat.

Wanneer het tijd is voor een vers laagje:

  • verwijder ik eerst de oude lak
  • breng 1 laagje Maximum Strength aan en op sommige nagels twee laagjes
  • seal alles met een top coat.

Een flesje Maximum Strength bevat 13,3ml. De lak is roze van kleur en de geur is een typisch nagelakgeurtje. Verder lijkt het en brengt het aan als een normale nagellak.

NAIL SAVIOUR SALLY HANSEN MAXIMUM STRENGTH review chippende nagels zwakke sterke nagels nagel redding

 

Het oordeel

Na een week Sally Hansen Maximum Strength te gebruiken, zijn mijn nagels harder geworden. Het lijkt alsof mijn nagels gevoed worden, ze zien er gezonder uit en komen bij van de “nepnagels attack”. Het vervellen is gestopt en ze kunnen weer groeien.
Na twee weken zijn mijn nagels weer op lengte voor een zomers lakje.

Ik ben heel tevreden over dit product, mijn nagels zijn echt harder en ze zien er mooier uit.
Op dagen dat ik geen nagellak draag, gebruik ik een aantal dagen Maximum Strength, voor mij werkt dat goed. Een aanrader dus!

NAIL SAVIOUR SALLY HANSEN MAXIMUM STRENGTH review chippende nagels zwakke sterke nagels nagel redding

Sally Hansen Maximum Strength kun je kopen bij de bekende drogisterijen en online bij diverse webshops. Prijs: € 8,99.

Wat is jouw nails saviour?