SIMPELE DIY MET OVERGEBLEVEN “VAKANTIEGELD”

Diy vakantiegeld dollars inlijsten Geld aan muur Moneywall

 

Wat doe jij met je overgebleven vakantiegeld? Uhh, ik bedoel niet het bedrag dat je via je werkgever krijgt, maar het geld overblijft van je trip naar het buitenland. Niets? Misschien is deze simple DIY dan een leuke manier om een aandenken te maken van je reis.

Diy vakantiegeld dollars inlijsten Geld aan muur Moneywall

 

Frame it!

Diy vakantiegeld dollars inlijsten Geld aan muur Moneywall

Een leuke herinnering aan je vakantie is om biljetten in te lijsten. Je kan één biljet in een grote lijst inlijsten, maar ook meerdere biljetten uit verschillende landen. Als je de biljetten als een soort patchwork neerlegt krijg je een mooi effect in de lijst, vooral als de biljetten verschillen van kleuren. Een passe-partout maakt het helemaal.

Persoonlijk vind ik het mooier om meerdere lijsten te vullen met 1 biljet en daar de wc mee vol te hangen. Zo word ik elke dag minstens 1 keer ( of wat vaker 🙂 herinnert aan een fantastische tijd in het buitenland.

Diy vakantiegeld dollars inlijsten Geld aan muur Moneywall

 

Heb jij leuke DIY-ideeën, laat het me weten.