TESTING: PIXI FLAWLESS BEAUTY PRIMER EN EMBRYOLISSE

Pixie by petra flawless beauty primer Evenskin review

 

Van welke producten kun je in augustus zeker een review verwachten?
De Flawless Beauty Primer van Pixi by Petra zit in de testfase en twee producten van Embryolisse een gezichtscrème, de Lait-Crème Concentré en een reinigingsproduct de Lait-Crème Moussante.

 

Pixie by Petra

De laatste maanden heb ik verschillende primers geprobeerd. De jongste toevoeging is die van Pixi en als het de belofte nakomt, dan zorgt deze primer voor een huid zoals je die had op je twintigste. Uhh, nou dat weet ik nog niet, daarom zit het ook nog in de testfase, maar als primer die moet zorgen voor een mooie glow, kan ik alvast verklappen dat die dat zeker doet.

Pixie by petra flawless beauty primer Evenskin review

Pixie by petra flawless beauty primer Evenskin review

Pixie by petra flawless beauty primer Evenskin review 2

Embryolisse

De producten van Embryolisse ben ik aan het testen omdat mijn huid momenteel ontzettend droog is. Ik gebruikte altijd Purity made Simple van Philosophy, maar die maakte het uitdrogen niet minder. Een droge huid kan komen van over-exfoliëren, daar ben ik nog niet helemaal achter.

Welke producten ben jij aan het testen en heb je deze drie al eens geprobeerd, wat vond jij er van?