PERFECTE CAMERATAS DOMKE F2 RUGGEDWEAR

Domke f2 best digital camerabag cameratas beste review

 

Ik denk het gevonden te hebben, de perfecte cameratas, tenminste voor mij dan. Het is de Domke F2.

Na lang zoeken en twijfelen viel mijn keuze toch op de Domke F2. Ik wilde graag een Billingham, maar een tas van meer dan 300 euro, zonder dat er Vuitton op staat, was me toch iets te gortig. De F2 kost 139 euro, ook prijzig, maar dat zijn de spullen ook die in de tas zitten.
Het fijne aan de Domke F2 vind ik dat er voldoende ruimte is om de lens aan mijn camera te laten zitten en er toch ruimte over is voor andere spullen. Naast de camera, is er ook plek voor meerdere lenzen, opladers, een notebook en randapparatuur.

Domke f2 best digital camerabag cameratas beste review
De F2 ruggedwear is bruin van kleur en is waterafstotend. Ruggedwear is een soort versleten look, vind je dat niet mooi dan kan je met een bijgeleverd blikje poetsmiddel, de tas opwrijven of je kunt een andere kleur kiezen.

Domke f2 best digital camerabag cameratas beste review

De tas heeft twee grote zijvakken, die met een klepje afgesloten kunnen worden. Daarnaast zijn er twee voorvakken, een vak op de achterzijde van de tas, voor paieren of een notebook en in de flap waarmee je tas afsluit, zit nog een groot vak dat je met een rits kunt afsluiten.
De tas wordt geleverd met een 4-vaks insert, dat je d.m.v. klittenband naar eigen inzicht in kan delen en kan plaatsen in de tas.

Domke f2 best digital camerabag cameratas beste review
De draagband is comfortabel en heeft twee antislip strepen waardoor de tas goed op je schouder blijft hangen.

Domke f2 best digital camerabag cameratas beste review

 

Domke f2 best digital camerabag cameratas beste review 1

Het is duidelijk ik ben enthousiast over mijn aankoop.
De Domke F2 is online o.a. te koop bij Foto Konijnenberg.

Welke fototas heb jij? Ook ben ik benieuwd welke camera’s en lenzen jullie gebruiken.