REVIEW DIORSHOW NEW LOOK MASCARA EN LE VOLUME DE CHANEL MASCARA

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel review swatches best mascara ever

 

Lange, volle en krullende wimpers, dat willen we allemaal. De mascara moet ook nog de hele dag blijven zitten, waterproof zijn en geen spinnenpoten effect geven. Van de high end merken Dior en Chanel mag je verwachten dat ze ons wensenlijstje kennen.

De New Look mascara van Dior gebruik ik al meer dan een jaar. Nu was ie echt op en werd het vervangen voor Le Volume de Chanel Mascara.

Le Volume de Chanel Mascara

Le Volume de Chanel zorgt onmiddellijk voor volume en intense krul. Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes.

Het borsteltje is inderdaad bijzonder. Het is dik, de schijfjes het borsteltje zijn kort en staan dicht op elkaar. De mascara is mooi intens zwart van kleur en het is een wat dikkige substantie. Het lijkt een voltreffer.

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel review swatches best mascara ever

Helaas, ondanks alle lovende reviews, ben ik niet zo tevreden over deze mascara. Het kan zijn dat het product al niet goed was toen ik het kreeg of het is gewoon niet de mascara voor mij. De mascara zorgt inderdaad voor volume, maar daardoor gaan mijn wimpers ook aan elkaar kleven. Aan de wimperrand zit veel mascara en aan de top weinig tot niets, herstellen lukt bijna niet. Wanneer ik extra laagjes aanbreng, begint het echt te klonteren. Het kan aan mij liggen en aan de manier van aanbrengen, maar helaas Le Volume de Chanel Mascara is voor mij geen topper. Jammer, want het zag er veelbelovend uit.

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel review swatches best mascara ever

Dior New Look Mascara

Buitengewoon mooie wimpers door een innovatief kleine, precieze borstel en een doelgerichte, verzorgende serum formule. Deze bevordert de wimpergroei en maakt de wimpers eindeloos lang.

Het borsteltje van Dior is ook bijzonder. Het is klein en fijn. Het is in twee delen verdeeld, de onderkant lijkt het meest op een normaal mascaraborsteltje en de bovenzijde bestaat uit korte schijfjes.

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel review swatches best mascara ever

Ook deze mascara is intens zwart van kleur. De mascara is dunner dan die van Chanel. Mijn wimpers zien er na gebruik langer uit, zonder te klonteren. En ze lijken ook wat te krullen en wat voller te zijn. Het resultaat is mooi, de mascara verdeelt zich goed en de wimpers kleven niet aan elkaar.

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel review swatches best mascara ever

Ik ben tevreden over Diorshow New Look mascara, het resultaat zijn mooie wimpers. Het is nog niet helemaal mijn holy grail mascara, dus heb je tips voor een goede mascara laat dan een reactie achter.

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel review swatches best mascara ever

Diorshow New Look mascara en Le Volume de Chanel zijn te koop bij Ici Paris en Douglas.