BASIS MAKE UP TOOL KEVYN AUCOIN EYELASH CURLER

kevyn aucoin eye lash curler review beste wimperkruller

 

Een wimperkruller kan niet ontbreken in je make up stash. Het krullen van je wimpers zorgt voor een mooie, open oogopslag al voordat dat je mascara aanbrengt. Bekende eyelash curlers zijn die van Shu Uemura, Chanel en Kevyn Aucoin. Vol verwachting nam ik de curler van Kevyn Aucoin in gebruik.

De eyelash curlers van Kevyn Aucoin, Shu Uemura en Chanel, zijn in Nederland niet te vinden, tenminste online niet. Bij Engelse webshops zijn ze wel verkrijgbaar. Mijn keuze viel uiteindelijk op de curler van Kevin Aucoin en daar heb ik geen spijt van.

 

Ik bestelde de wimperkruller bij de webshop Cultbeauty. Binnen een paar dagen was de bestelling thuis. De award winning eyelash curler zit in een mooie verpakking en naast de kruller ontvang je een extra kussentje.

kevyn aucoin eye lash curler review beste wimperkruller

Ik heb ooit wel een wimperkruller gehad, maar om eerlijk te zijn, vond ik het lastig om te gebruiken en nam ik er geen tijd voor om mijn wimpers goed te krullen. Het eindigde meestal in een zeer hoekige krul.
Deze mooie en ook wel prijzige wimperkruller maakt het de moeite waard om met je wimpers aan de slag te gaan.

kevyn aucoin eye lash curler review beste wimperkruller

Kevyn Aucoin claimt dat de curler zorgt voor een verleidelijke oogopslag, zonder de wimpers te beschadigen. Ik koos voor deze curler omdat de opening wijder is dan bij de curler van Chanel en Shu Uemura. De vorm past perfect bij mijn oog/wimpervorm en mijn wimpers passen dan ook goed in de kruller. Het rode kussentje zorgt ervoor dat je goed kunt zien of je wimpers goed in de kruller zitten, dat is vooral voor brildragers handig.

Na wat oefenen lukt het me om een mooie en niet-hoekige krul in mijn wimpers te maken. Wel moet je met deze kruller goed oppassen dat je alleen je wimpers probeert te krullen.

Tip voor het krullen van je wimpers

Begin bij de aanzet van je wimpers, druk de kruller een paar seconden dicht. Druk niet te hard en trek niet aan je wimpers. Dit doe je vervolgens ook in het midden van je wimpers. Je kan de kruller daarbij iets naar boven, richting je wenkbrauw buigen. Herhaal het ook aan het einde van je wimpers. Je kan eventueel je wimpers kammen, bijvoorbeeld met een oud mascaraborsteltje. Breng daarna je mascara aan. En klaar zijn je wimpers.

kevyn aucoin eye lash curler review beste wimperkruller

De Kevyn Acoin eylash curler is zeker zijn geld waard. Bij Cultbeauty kost het 17 pond en de verzendkosten zijn £ 4,95. Boven de 50 pond worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Naast Kevyn Aucoin verkoopt Cultbeauty nog andere mooie merken.

Gebruik jij weleens een wimperkruller en welke dan?

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19479013/?claim=fkyx62habhn”>Follow my blog with Bloglovin</a>